Priser pr. person for sæson forår 2024
Børn 230 kr
Senoior 60+ 230 kr
Aqua Gym senior 275 kr
Livredder 350 kr

2012


Beretning for Vingsted Svømmeklub 2011 - 2012.                                                                      
 
 
Sæsonen 2011-2012 sluttede sidst i marts. Efterfølgende startede pensionister op på sommer hold. Et livredderhold, hvor alle instruktører fra svømmeklubben deltager, går over 10 gange. Udefra kan man også deltage.
 
Sæsonen 2011-2012 fik vi en trist meddelelse inden starten. Der kom en opringning, hvor vi fik at vide at Vingsted svømmehal ville blive lukket. Det vidste vi intet om. Det ville ske 1. januar 2012, senere blev det udsat til sæsonen ud og til sidst fik vi 5 år. Grunden var at kommunen ikke ville betale for mere end det antal timer som hallen blev brugt.
Der blev holdt en del møder med kommunen og ledere af Triton elitehold. Triton ville at vi skulle afgive vores mandag til eliteholdet.
Det betød at vi skulle afgive en dag hvor alle hold var godt besatte og en del på venteliste. ( 241 svømmere og 38 på venteliste, i dette tidsrum).
Men intet hjalp Triton fik deres vilje, mod at de afgav tirsdag til os. Der skulle nu flyttes om på holdene. Alt skulle nu være i orden til den nye sæson.
     
Inden skulle sæsonen 2011-2012 afsluttes. Der var juletræ i vandet, det glæder alle sig til, selv forældrene går op i det med liv og sjæl.
Sæsonen sluttede sidst i marts. Den sidste uge må børnene tage kammerater og familie med og der er en hujen og leben.
           
Sommerholdene med pensionister og livreddere er startet. Det er spændende hvordan vores nye tider vil blive modtaget til den nye sæson
Desværre må vi sige farvel til 4 af vores unge instruktører. De har gjort et godt stykke arbejde igennem nogle år. Vi har fået 2 nye som hen på sæsonen kan tage et hold selv, med lidt hjælp i starten. Vi har haft en hjælpetræner og 3 nye har meldt sig. Det er godt med hjælp hvis der er mange børn på holdene.
 
Der har været et godt samarbejde instruktørerne imellem alle er klar til at hjælpe.
 
Efter at have siddet godt 20 år på formandsposten bliver den overtaget af Brian som blev enstemmigt valgt Jeg håber at han vil blive lige så glad for arbejdet som jeg har været. Held og lykke med arbejdet.
                  
                 
Vingsted Svømmeklub
Erna Jensen
Formand
Sæsonlængde forår 2024
Uge 14 til og med uge 24
Kalender
Besøg vores side
Vingsted Svømmeklub CVR 62548312