Priser pr. person for sæson forår 2024
Børn 230 kr
Senoior 60+ 230 kr
Aqua Gym senior 275 kr
Livredder 350 kr

2017


Formandsberetning for Vingsted Svømmeklub 2016/2017
 

Sæsonen 15/16s vintersæson blev efterfulgt af vores forårssvømning som generelt havde god tilslutning, med i alt 197 medlemmer. I samme omgang fik vi genuddannet vores livreddere, hvor alle der gik op bestod prøven. 

Hele 2016 har været præget af usikkerhed om fremtiden for Vingsted Svømmeklub. I maj fik vi afslag på en 5 årig lejeforlængelse af Vingsted Svømmehal. Det blev kun til en forlængelse på et halvt år fra 31.12 16 til juni 2017. Det gav en del debat i lokalmedierne hvor flere politikere ytrede ønske om at kommunen skulle bygge en ny svømmehal. Bestyrelsen har haft bred dialog med flere politikere for at belyse vores ønsker. 

Til den nye sæsonstart kunne vi beklageligvis konstatere væsentlige forringelser af faciliteter i Vingsted Svømmehal. Heriblandt, fald af vandtemperatur, nedtagede vipper, og slukkede saunaer. Dialog med kommunen førte til genetablering af korrekt vandtemperatur, som er et kardinalpunkt for os. Det øvrige har det til stor ærgrelse ikke lykkedes os at få genetableret. Vi har henover sæsonen med stor beklagelse kunne konstatere flere udmeldelser på baggrund af facilitetsforringelser, hvilket vi har været magtesløse overfor, til stor frustration for os alle. På trods af frafald kunne vi ved udgangen af 2016 mønstre 834 medlemmer af vores vintersæson, hvilket jeg synes er rigtig flot set i lyset af tingenes tilstand. Bestyrelsens løbende dialog med forskellige embedsmænd og politikere, bidrog til, at der ved kommunens budgetaftale for 2017, blev annonceret at der nu var afsat penge til en ny svømmehal i den vestlige del af Vejle Kommune. På baggrund af en brugerundersøgelse blandt vores medlemmer samt medlemsstatistik gjorde, at vi i samarbejde med Vejle Svømmeklub Triton kom med en fælles udtalelse til Vejle Kommune ang. Vingsted Svømmeklubs ønsker for fremtiden. I det nye år har byrådspolitikerne valgt at placere en ny svømmehal i Egtved. Bestyrelsen vil nu gå ind i kampen for de bedst mulige svømmefaciliteter for vores medlemmer. Tilsagn om en lejeforlængelse på 1 år af Vingsted Svømmehal, som dermed rækker frem til sommeren 2018, er ganske glædeligt. 

Som de forrige år, deltog vi i denne sæson, i Dansk Svømmeunions: Den store Svømmedag. Vejle Svømmeklub Triton dukkede op for at hjælpe os. Det blev en forrygende dag, hvor vi generobrede vores førsteplads i den landsdækkende konkurrence om flest svømmet meter blandt de 43 deltagende klubber/haller. Der blev svømmet i alt 552 km fordelt på 125 personer. Præmiepenge og private sponsorater gjorde at vi med stor stolthed, kunne donere over 11.000 til Børnehjertefonden. 

I forbindelse med klubbens 80 års jubilæum har vi valgt at invitere alle vores medlemmer og deres tilhørende husstand i Lalandia søndag den 26. marts.

En tak skal lyde til den øvrige bestyrelse, som har bidraget aktivt til årets opgaver og drøftelser.

Jeg vil rette en særlig tak til vores 24 instruktører og hjælpetrænere. Ugentlig drager de mod Vingsted Svømmehal for at lære unge som ældre at gebærde sig i vand. Selvom der kan være undervisningsgange som er svære at komme igennem, viser de altid en ildhu som er beundringsværdig. 

 

Formand for Vingsted Svømmeklub – Brian Grøndahl

Sæsonlængde forår 2024
Uge 14 til og med uge 24
Kalender
Besøg vores side
Vingsted Svømmeklub CVR 62548312