Priser pr. person for sæson forår 2024
Børn 230 kr
Senoior 60+ 230 kr
Aqua Gym senior 275 kr
Livredder 350 kr

2018


Formandsberetning for Vingsted Svømmeklub 2018 

 

Sæsonen 2016/2017 blev afsluttet traditionen tro med distancesvømning og fælles leg den sidste gang. Vores 80 års jubilæum blev afholdt med en invitation til alle vores medlemmer og deres husstand til Lalandia, Billund. Vi var samlet 1055 personer fra Vingsted, en virkelig dejlig dag. Sæsonen blev efterfulgt af vores forårssvømning med fin tilslutning. Her blev en stor del af vores instruktører genuddannet livreddere, inden vi alle kunne drage på velfortjent sommerferie. Denne blev for flere af instruktørerne brugt på træning i Vejle Fjord inden fjordsvømningen i august, hvor alle de opstillede gennemførte i en flot tid.  

Sæsonen 2017/2018 har haft en lidt lavere medlemstilslutning end vi har været vant til de tidligere år. Dette er selvfølgelig beklageligt årsagen hertil kan være mange. Én af årsagerne formodes at være den uvisse fremtid samt faciliteternes faldende tilstand i Vingsted Svømmehal. 
 

  • Sæsonen har for bestyrelsen budt på meget udenfor bassinet. Vores dialog med Vejle Kommune og Egtved Hallen ang. ny svømmehal i Egtved har krævet mange kræfter. Det har været en sej kamp og har budt på om ikke blod så både sved og tårer.  Udgangspunktet til den ny svømmehal var ét stort fladt bassin, som kommunen kunne bygge. Det lykkedes med hård kamp og tydelige argumenter at få byrådet til at lave en tillægsbevilling til et kommende børnebassin. Dette så vi som en generel eksistensberettigelse for Vingsted Svømmeklubs fremtidige virke.  
     

    Tanken om en flad bund i det store bassin kunne vi dog ikke forenes med. Vingsted Svømmeklub valgte derfor på en ekstraordinær generalforsamling i august 2017 at stille en bankgaranti på 1,5 mio. kroner til en dyb ende samt vipper i den kommende Egtved Svømmehal. Dermed ser projektet som det ser ud nu til at få bassiner som en kopi af den nuværende i Vingsted Svømmehal. Sidenhen har jagten gået ind på at skaffe penge til bankgarantien. En godkendelse ved Indsamlingsnævnet og et mobile-pay-aftale har sat rammerne for vores indsamling. Vingsted Hotel og konferencefond har tilkendegivet at de vil støtte vores indsamling. Ligeledes har vi søsat en række initiativer ved både Den Store Svømmedag, salg af julekort-lodder i samarbejde med Danske Hospitalsklovne, indsamling i Super Brugsen, Egtved, samt senest med vores projekt ”Sponsorbarn” til vores distancesvømning. Alle med det formål at skaffe penge til vores indsamling. 
     

Vi ser nu frem til vores forårssæson som bliver den sidste i Vingsted Svømmehal. Hallen er planlagt til at blive brækket ned fra den 15. juni 2018. Næste sæson er fortsat ret uvis. Som det ligger lige nu får vi tildelt timer i Thyregod, Børkop, DGI-Huset, Mølholm-badet og Petersmindehallen. Med andre ord vi bliver spredt ud i hele kommunen. Det bliver en uprøvet udfordring at få både instruktører, hjælpetrænere og ikke mindst medlemmer med ud på disse midlertidige lokationer. Klubånden kommer for alvor på prøve, nogle vil nok kalde det en selvmordsmission. – Det er i modgang man skal vise sit værd og stå sammen. Så dette vil være min appel og budskab til såvel medlemmer som instruktører. Det bliver en hård og mørk tid, men heldigvis kan vi ane lys for enden af tunnelen.  

Vingsted Svømmeklub agter at fortsætte sit samlede virke i Egtved Svømmehal når den forhåbentlig åbner efterår 2019. 

Sluttelig vil jeg takke vores medlemmer og instruktører og hjælpetrænere. Uden dem havde vi ingen klub. Instruktørerne og hjælpetrænerne kæmper hver uge, en brav kamp for at lære børn og voksne færdigheder i vand, noget som de har gavn af resten af deres liv.   

Formand Brian Grøndahl 
Sæsonlængde forår 2024
Uge 14 til og med uge 24
Kalender
Besøg vores side
Vingsted Svømmeklub CVR 62548312