Priser pr. person for sæson forår 2024
Børn 230 kr
Senoior 60+ 230 kr
Aqua Gym senior 275 kr
Livredder 350 kr

2019


Formandsberetning for Vingsted Svømmeklub 2018/2019 - marts 2019

En turbulent sæson er nu ved at lakke mod enden. Forårssæsonen 2018 blev den sidste sæson i Vingsted Svømmehal. Livredderprøven den 13. juni 2018 blev vores sidste tur i Vingsted Svømmehal. En over 45 års lang æra i Vingsted Svømmeklub er dermed slut. Det har været vemodigt at sige farvel til denne svømmehal. Svømmehallen er nu ved at blive omdannet til en konferencesal.

I maj blev vinderprojektet til den ny Egtved Svømmehal fundet. Vi havde lagt stor vægt på at få en svømmehal med bassin og omklædning i samme niveau, dette er indfriet i den valgte løsning. Ligeledes får vi det hele placeret i terrænniveau, som ønsket, så vi undgår trapper.

Som hjemløs svømmeklub har vi måtte finde midlertidig plads til vores svømmehold rundt omkring i hele

Vejle Kommune. Vi har i vintersæsonen 2018/2019 haft hold i 5 svømmehaller nemlig Børkop, Mølholm, DGI-Huset, Petersminde og Thyregod. Vi frygtede allerede inden sæsonen at vi ville komme til at styrtbløde medlemmer, og det må vi desværre sande at det holdt stik. Fra tidligere års medlemsniveau på imellem 800 og 900 medlemmer, har vi i år kun haft 314 medlemmer. Det har været rigtig trist at konstatere. Vores instruktører og hjælpetrænere har bravt holdt fanen højt i de nye lånte omgivelser, men det har været en hård kamp for os alle, men lyset for enden af tunnelen kommer heldigvis nærmere.

Vintersæsonen har på trods af forskellige udfordringer gået ganske fint, og de medlemmer som har været flyttet med os ud, har virket taknemmelig for at vi har opretholdt Vingsted Svømmeklub og været godt tilfreds trods strabadserne.

Vi tog 1. spadestik til den ny svømmehal i Egtved den 11. september 2018. Byggeriet har gået planmæssigt ind til videre og vi forventer at kunne hoppe i vandet i den ny svømmehal medio oktober 2019, hvilket vi glæder os meget til. Bassinerne får efter vores ønske udformning som ligner meget det vi var vant til i Vingsted.

Der er mange ting som skal besluttes med ny hjemmebane, men jeg vil takke de øvrige

bestyrelsesmedlemmer for stor engagement ikke mindst på vores bestyrelsesweekend i starten af marts, hvor vi fik drøftet mange ting. Én af de mere centrale emner som vi har drøftet er om vi skal fortsætte under navnet Vingsted Svømmeklub. Dette har vi valgt at fortsætte med. Baggrunden for dette er til dels at virke genkendelig for vores faste medlemmer og til dels at signalere at vi er en oplandsklub som samler medlemmer fra et stort opland.

Endnu engang vil jeg takke vores medlemmer for trofasthed, og ikke mindst vores instruktører og bestyrelsesmedlemmer for ildhu og gåpåmod.

Formand Brian Grøndahl 

Sæsonlængde forår 2024
Uge 14 til og med uge 24
Kalender
Besøg vores side
Vingsted Svømmeklub CVR 62548312